Γιώργος Αυτιάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αδειάζοντας τους ευρωβουλευτές της ΝΔ!

Μετά από προσπάθειες ετών να διεκδικήσει θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Αυτιάς φαίνεται να τα κατάφερε, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε. 

Μόνο που η δήλωσή του Γιώργου Αυτιά για τον λόγο για τον οποίο αποχωρεί από το επάγγελμά του δημοσιογράφου για να περάσει στο επάγγελμα του πολιτικού  θα βγάλει στα κάγκελα τους νυν αλλά και τους μελλοντικούς ευρωβουλευτές της ΝΔ 

Ο γνωστός για τα ακραιφνή γαλάζια πιστεύω του που διατύπωνε επί έτη πολλά από τα τηλεπαράθυρα ως τηλεπαρουσιαστής, ανακοίνωσε ότι θα κατέβει με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2024 γιατί «πρέπει, όμως, να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά». 

Ο Γιώργος Αυτιάς με τη δήλωσή του  αυτή  υποστηρίζει ότι και ξέρει «οικονομικά» αλλά κυρίως ότι δεν ξέρουν «οικονομικά» όλοι οι άλλοι γαλάζιοι ευρωβουλευτές και wannabe γαλάζιοι ευρωβουλευτές.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο Γιώργος Αυτιάς ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Όπως είπε παίρνοντας το μικρόφωνο:

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία. Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί