Στ.Κασσελάκης: Mέσα σε 4 λεπτά αποδόμησε το δήθεν οικονομικό success story του Μητσοτάκη (βίντεο)

Μόλις 4 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να αποδομήσει ο Στέφανος Κασσελάκης τον μύθο της οικονομικής ανάπτυξης που πλασάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τελευταία χρόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το βήμα του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, παρουσίασε με αριθμούς και στοιχεία την επικοινωνιακή φούσκα της κυβέρνησης.

Δείτε:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Φόρουμ των Δελφών: Είμαστε το κόμμα που χρειάζεται η χώρα – Να εκπλήξουμε Ευρώπη και Ελλάδα

«Μεταξύ 2019-2023 η Ελλάδα κατέλαβε την 21η θέση στην ΕΕ όσον αφορά την πραγματική ανάπτυξη. Είμαστε τελευταίοι όσον αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις ως μέρος του ΑΕΠ. Είμαστε δεύτεροι από το τέλος σε σχέση με την αγοραστική δύναμη, ακριβώς πάνω από τη Βουλγαρία. Και είμαστε δεύτεροι από την κορυφή όσον αφορά τους υψηλότερους έμμεσους φόρους, ακριβώς κάτω από τη Σουηδία. Πληρώνουμε όπως η Σουηδία, αγοράζουμε όπως η Βουλγαρία και υπάρχει ελάχιστη ιδιωτική επένδυση.

Τα 3/4 των νέων ζουν ακόμα στην παιδική τους κρεβατοκάμαρα. Πρέπει επειγόντως να επενδύσουμε στη στέγαση και στην αποκέντρωση της χώρας εκτός της πρωτεύουσας. Έχουμε το χειρότερο ιστορικό στην Ευρώπη όσον αφορά τον ρυθμό νομικής επίλυσης εμπορικών υποθέσεων. Να θυμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός 5 χρόνια. Αυτό κάτι λέει σημαίνει όταν δεν μεταρρυθμίζεις το δικαστικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως υπέρμαχο της επιχειρηματικότητας» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί