Θυμάστε την Καλουδιώτη που τάβαλε με τους κομματάρχες του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο – Οι 6 διεκδικητές στην Κρήτη

Θυμάστε την εκπαιδευτικό του Ηρακλείου Μαρία Καλουδιώτη η ομιλία της οποίας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει viral καθώς τα έβαλε με τους βολεμένους πρωτοκλασάτους του κόμματος;

“Εσείς στις πρώτες καρέκλες ντρέπεστε καθόλου;”- “Βόμβες” στο συνέδριο από τη Μ. Καλουδιώτη για τις παθογένειες και τους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ” (βίντεο)

Η Μαρία τώρα λοιπόν είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη μία από τις δύο θέσεις της Κρήτης στο ευρωψηφοδέλτιο. Υποψήφιοι είναι συνολικά 6.

Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι, 3 γυναίκες και 3 άνδρες, της Κρήτης. Θα εκλεγούν για το ψηφοδέλτιο μία και ένας:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΔΩ

Στο συνέδριο

Η Μαρία Καλουδιώτη από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την αναγνώριση και τον σεβασμό των χρηστών στα social media με όσα είπε. Για τους κομματάρχες, τους παράγοντες και τους παραγοντίσκους, τους “ιδιοκτήτες”, όχι μόνο για εκείνους που έφυγαν αλλά κυρίως για εκείνους που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και ροκανίζουν τον Κασσελάκη από την πρώτη μέρα.

Για εκείνους των πρώτων σειρών του συνεδρίου, όπως είπε, που στην παρουσίαση των θέσεων και του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δε χειροκρότησαν καν. “Εσείς στις πρώτες καρέκλες, ντρέπεστε καθόλου;”, είπε χαρακτηριστικά.

Για εκείνους που άλλαξαν τον υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα, αυτόν που είχε ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας, κι έβαλαν κάποιον κορυφαίο που βγήκε τρίτος. Και τώρα αυτός ο τρίτος (Ζαχαριάδης) θέτει θέμα Κασσελάκη, 4-5 μήνες μετά την εκλογή του!

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας της Μαρίας Καλουδιώτη που είχε γίνει viral στο διαδίκτυο και η ίδια καταχειροκροτήθηκε μέσα στην αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί