Στην Κρήτη ο Στέλιος Κούλογλου

Για την παρουσίαση του τελευταίου του ντοκιμαντέρ ‘’142 χρόνια’’

Στην Κρήτη θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη, για την παρουσίαση του τελευταίου του ντοκιμαντέρ  ‘’142 χρόνια’’, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος της Νέας Αριστεράς στις επερχόμενες ευρωεκλογές, Στέλιος Κούλογλου.

Σε ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ηρακλείου αναφέρεται:

Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του ευρωβουλευτή και υποψήφιου της Νέας Αριστεράς, Στέλιου Κούλογλου

Επίσκεψη στην Κρήτη, για την παρουσίαση του τελευταίου του ντοκιμαντέρ  ‘’142 χρόνια’’ , πραγματοποιεί ο ευρωβουλευτής, και υποψήφιος του κόμματος της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στις επερχόμενες ευρωεκλογές , Στέλιος Κούλογλου.

Την Τετάρτη, 10/4, ο ευρωβουλευτής  θα βρεθεί στο Ηράκλειο, και  στις 6:00 μμ θα έχει συνάντηση με τα μέλη  της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ηρακλείου στα νεοσυσταθέντα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Ελευθερίας.

 Αργότερα, στις 8:30 μμ, στην αίθουσα ‘’Ανδρόγεω’’ θα παρουσιάσει το νέο του ντοκιμαντέρ και θα συνομιλήσει με τον κόσμο. 

Τη Πέμπτη το πρωί, συνοδευόμενος από μέλη της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα περιοδεύσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.  Στην συνέχεια θα μεταβεί στο ΠΑΓΝΗ όπου θα έχει ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους εργαζομένων, γιατρών, καθώς και με τους υπεύθυνους  της Παιδοψυχιατρικής κλινικής στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης ανάδειξης  στο επίπεδο της Ευρωβουλής των  σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στην Περιφέρεια, που οδηγούν ακόμη και σε αναστολή λειτουργίας τους.  Προβλήματα λειτουργίας που προκύπτουν από την συνειδητή, σχεδιασμένη, και ταξικά μεροληπτική προσπάθεια της ΝΔ απαξίωσης και  υποβάθμισης, μέσω της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης,  του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα δώσει την μάχη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας εντός και εκτός χώρας. Καλούμε τον κόσμο να  πράξει το ίδιο, εργαζόμενοι του ΕΣΥ-ασθενείς – κοινωνία,  για 

  • Τη διάσωση και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας
  • Την αξιοπρέπεια υγειονομικών και ασθενών
  • Το καθολικό δικαίωμα στην Υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί