ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Πιερρακάκη: «Το χρέος του ως αρμόδιου υπουργού, ήταν να έχει λύσει το πρόβλημα, προτού αυτό λυθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία»

“Λαϊκισμός δεν είναι το να ακούς την κοινωνία και να αναδεικνύεις τις υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη. Αντίθετα, αυτό αποτελεί χρέος μας”

Το χρέος του Κυριάκου Πιερρακάκη «ως αρμόδιου υπουργού, ήταν να έχει λύσει το πρόβλημα, προτού αυτό λυθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι έγινε» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «εμείς θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας, σε κάθε άκρη της Ελλάδας όπου κι αν βρίσκονται και να τα προβάλουμε». 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, σχετικά με τους μαθητές της Γαύδου, ότι ο «ο κ. Πιερρακάκης θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει μέσω δήλωσής του πως «τα ζητήματα Παιδείας είναι πολύ σοβαρά». Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη για «λαϊκισμό», επειδή ανέδειξε ένα πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στη Γαύδο. Παιδιά στα οποία το κράτος συμπεριφέρεται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας κι αρνείται το δικαίωμά τους στην δημόσια εκπαίδευση». 

«Να τον ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, πως ακριβώς επειδή τα θέματα της Παιδείας είναι σοβαρά, εμείς οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Να τον ενημερώσουμε, επίσης, πως λαϊκισμός δεν είναι το να ακούς την κοινωνία και να αναδεικνύεις τις υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη. Αντίθετα, αυτό αποτελεί χρέος μας» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Ο κ. Πιερρακάκης θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει μέσω δήλωσής του πως «τα ζητήματα Παιδείας είναι πολύ σοβαρά».

Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη για «λαϊκισμό», επειδή ανέδειξε ένα πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στη Γαύδο. Παιδιά στα οποία το κράτος συμπεριφέρεται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας κι αρνείται το δικαίωμά τους στην δημόσια εκπαίδευση.

Να τον ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, πως ακριβώς επειδή τα θέματα της Παιδείας είναι σοβαρά, εμείς οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Να τον ενημερώσουμε, επίσης, πως λαϊκισμός δεν είναι το να ακούς την κοινωνία και να αναδεικνύεις τις υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη. Αντίθετα, αυτό αποτελεί χρέος μας.

Το χρέος του ιδίου, ως αρμόδιου υπουργού, ήταν να έχει λύσει το πρόβλημα, προτού αυτό λυθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι έγινε. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας, σε κάθε άκρη της Ελλάδας όπου κι αν βρίσκονται και να τα προβάλουμε. Γιατί για εμάς ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερα σημαντικός.

Δείτε επίσης: Από τη Γαύδο ο Στ. Κασσελάκης εκθέτει τον Μητσοτάκη για τα ψέματα στον 14χρονο Νικόλα και τη 13χρονη Κέλλυ

Ομολογία Πιερρακάκη για τα ψέματα στον 14χρονο Νικόλα και τη 13χρονη Κέλλυ της Γαύδου: Από… Σεπτέμβριο η λύση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί