“Πρόεδρε, κράτα γερά το τιμόνι” – Η συγκινητική συμβουλή 90χρονου Κρητικού αγωνιστή της Αριστεράς στον Στ. Κασσελάκη (βίντεο)

Μια συγκινητική συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα (8/4) το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, που συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη. Έξω από το νοσοκομείο Σητείας, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος πολιτών, ήταν και ο 90χρονος αγωνιστής της Αριστεράς, Δημήτρης Αμπουλέρης

Με ραγισμένη φωνή από τα χρόνια και τη συναισθηματική ένταση, ο παλαίμαχος αγωνιστής μίλησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους αγώνες της Αριστεράς, τις εκτελέσεις και τις προσπάθειες που έκαναν για να σωθεί κόσμος. «Πρόεδρε, κράτα γερά το τιμόνι» ήταν η συμβουλή του 90χρονου στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε από την πλευρά του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει να τον κουμαντάρουν άλλοι.

«Σε θέλω δυνατό» τόνισε ακόμη ο παλαίμαχος αγωνιστής, διευκρινίζοντας ότι στις εσωκομματικές εκλογές δεν είχε ψηφίσει τον Στέφανο Κασσελάκη. «Αλλά ήταν τέτοιες οι εσωκομματικές διαδικασίες, δημοκρατικές, που σε δέχομαι σαν πρόεδρο και είμαι στο πλευρό σου» σημείωσε ο Δ. Αμπουλέρης ευχόμενος «Καλούς αγώνες».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασελάκης υποσχέθηκε ότι θα δώσει τη μάχη για δικαιοσύνη, δημοκρατία και ένα καινούργιο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί