Μ. Συντυχάκης από την Ιεράπετρα: Η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να σβήσει άμεσα η πυρκαγιά

Κλιμάκιο της ΕΠ του ΚΚΕ, βρίσκεται στην πληγείσα από ανεξέλεγκτη πυρκαγιά περιοχή του «Μαύρου Κόλυμπου» Ιεράπετρας, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και τον Σιμεωνίδη Σίμο, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Σητείας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τα στελέχη του ΚΚΕ ανέδειξαν πως η σημερινή ανεξέλεγκτη πυρκαγιά από την οποία υπάρχουν 4 τραυματίες (ο ένας διασωληνωμένος), ζημιές σε σπίτια και θερμοκήπια και έχει δοθεί η οδηγία να εκκενωθεί άμεσα ο οικισμός συμβαίνει ενώ δεν έχει ξεκινήσει καν η αντιπυρική περίοδος με τα ζητήματα της αντιπυρικής πρόληψης, προστασίας και θωράκισης, που έχει θέσει κατ’ επανάληψη το ΚΚΕ, να έρχονται μετ’ επιτάσεως στο προσκήνιο.

Στην δήλωση του ο Μ. Συντυχάκης ανέφερε πως η φωτιά είναι μεγάλη, σε δύσβατη περιοχή και οι πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με τους κατοίκους της περιοχής κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες επισημαίνοντας ότι είναι εμφανής η απουσία της πρόληψης για τις πυρκαγιές καθώς και των αναγκαίων εναέριων μέσων. Η κυβέρνηση, υπογράμμισε ο Μ. Συντυχάκης, οφείλει να πάρει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου άμεσα να κατασβεστεί η πυρκαγιά. Ως ΚΚΕ θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας σε αυτή την κατεύθυνση.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μ. Συντυχάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί