Ηράκλειο: Αύριο στις 12.30 μ ο Στ. Κασσελάκης στην πλ. Αγίου Τίτου – ΣΥΡΙΖΑ: Όσα συμβαίνουν στη χώρα έχουν υπογραφή του Κ. Μητσοτάκη

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης θα είναι στις 11 πμ στο ΕΒΕΗ όπου θα συναντήσει εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων ενώ στις 12:30 ο πρόεδρος θα μιλήσει με κόσμο στην πλατεία του Αγίου Τίτου και στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας της ΝΕ Ηρακλείου με τον κ. Κασσελάκη, ενόψει της οργάνωσης του εκλογικού αγώνα των ευρωεκλογών.

Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης θα μεταβεί στο Φράγμα της Φανερωμένης, στη Μεσσαρά, για να αναδειχθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας, της κλιματικής αλλαγής, των υποδομών και ειδικά το κομμάτι της άρδευσης που πλήττει την περιοχή και είναι ένα τεράστιο ζήτημα για τον πρωτογενή τομέα.

Έπειτα το κλιμάκιο θα μεταβεί στο κέντρο των Μοιρών όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος θα μιλήσει στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος. Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους σε μπαρ του Ηρακλείου.

Ενόψει της αυριανής παρουσίας Κασσελάκη στο Ηράκλειο δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, από τον υπεύθυνο Οργανωτικού του κόμματος, Γιάννης Βουλγαράκη, μέλος της ΚΕ, τον συντονιστή της ΝΕ Δημήτρη Κλαράκη και τον υπεύθυνο Τύπου, Νίκο Μεντζίνη.

“Μας τρομοκρατούσαν με τη Βενεζουέλα και έκαναν την Ελλάδα Κολομβία”

“Κανείς πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής στην Ελλάδα του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη”, είπαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ. ” “Δεν έγινε η χώρα Βενεζουέλα, όπως τρομοκρατούσε η ΝΔ, αλλά έχει μετατραπεί σε Κολομβία των καρτέλ με πρωτοφανή έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας”.

“Η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδο τη δημόσια υγεία και το Βενιζέλειο σε λουκέτο. Στα απογευματινά χειρουργεία θα μπαίνουν πλέον μόνο όσοι έχουν και πληρώνουν. Απαξιώνεται η δημόσια εκπαίδευση. 60% λιγότερη χρηματοδότηση πήραν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όσα συμβαίνουν στη χώρα έχουν έναν υπεύθυνο και ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του”, κατέληξαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί