Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας μετά από ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του

INTIME

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, μετά από ανάκληση της καταγγελίας από την σύζυγό του.

Δείτε:

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης: Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Η καταγγέλλουσα ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου έκανε λόγο για «ξέσπασμα» του τραγουδιστή και υποστήριξε πως δεν τη χτύπησε ο σύζυγός της.
«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε.

Όσον αφορά το κατηγορητήριο σε βάρος του τραγουδιστή είπε ότι δεν ευσταθεί.

«Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν» κατέθεσε.

«Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα», είπε επιχειρώντας να εξηγήσει την αρχική της συμπεριφορά της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί