1η Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ με τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στο πλαίσιο των δράσεων διεθνοποίησης του ιδρύματος, διοργανώνει σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ΑΤΗΕΝΑ και τους εταίρους από τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια της Ουγκάντας, της Τανζανίας και της Νιγηρίας, την «1η Διεθνή Εβδομάδα με τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια».

 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, στο διάστημα από 1 έως 5 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΕΔΟ), στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου του ΕΛΜΕΠΑ.

Τη Διεθνή εβδομάδα διοργανώνει το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Τους συνέδρους θα απασχολήσουν θέματα διεθνοποίησης, ασφάλειας των τροφίμων και γεωργίας ακριβείας ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και σεμινάρια πάνω σε θέματα προσέλκυσης ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια. Αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 60-70 εκπρόσωποι Πανεπιστημίων.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τη διεθνή εβδομάδα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορούν να αναζητηθούν στον σύνδεσμο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί