Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο – Υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία

Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι μετά από χειρουργίο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα εντοπίστηκε η ύπαρξη καρκίνου και πλέον υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

«Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ προληπτικά σε χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια της θεραπείας», δήλωσε η ίδια.

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας» σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

Τέλος η ίδια σημείωσε ότι «γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ» και πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί «λίγο χρόνο, χώρο και σεβασμό στην ιδιωτικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο οποίος ανήλθε στον θρόνο τον Σεπτέμβριο του 2022, διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί