ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων στη ΝΔ;

Απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου μετά τις προκλητικές δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζοντας ότι θα επιμείνει μέχρι να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, “η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης, Νίκη Κεραμέως προσπάθησε σήμερα να μας πείσει πως η κυβέρνηση, το κόμμα της και η ίδια είναι άμοιροι ευθυνών για την διαρροή των emails των απόδημων στην κυρία Ασημακοπούλου. Απλώς… έτυχε προφανώς την ευθύνη για τη διαρροή να έχουν δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Εντελώς τυχαία, μάλιστα, η λίστα έφτασε στα χέρια ευρωβουλευτή που ανήκει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας! Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στάση της. Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις, δεν φταίει για το έγκλημα στα Τέμπη, δεν φταίει για την ακρίβεια, δεν φταίει για την διάλυση της δημόσιας υγείας, δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις… Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπογραμμίζει ότι θα επιμένει μέχρις ότου οι πτυχές του αποκαλυφθούν σε όλο τους το μέγεθος. “Το πρωταρχικό μας ερώτημα παραμένει: Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ; Ήρθε η ώρα των απαντήσεων” καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί