Το ΕΣΡ καλεί σε απολογία τον ΣΚΑΙ για τα ομοφοβικά σχόλια Αυτιά και Χιώτη κατά του Στ. Κασσελάκη

Στην ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) αναμένεται να παρουσιαστούν στις 28 Μαρτίου οι (κατά τον νόμο) εκπρόσωποι του Σκάι (ραδιοσταθμού και καναλιού), προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ομοφοβικά σχόλια που διατυπώθηκσν για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Συγκεκριμένα καλούνται να παρέχουν, κατ’αρχάς, προφορικές εξηγήσεις για όσα ειπώθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» από τον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη στις 11 Οκτωβρίου 2023 καθώς και στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα» από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, τρεις ημέρες αργότερα (Σάββατο 14 Οκτωβρίου) σε βάρος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο ραδιοσταθμός και η τηλεόραση του Σκάι ελέγχονται εξαιτίας των ομοφοβικών σχολίων και υπαινιγμών που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι από τις επίμαχες εκπομπές με αφορμή την επικείμενη εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Έπειτα από την παροχή εξηγήσεων, οι εκπρόσωποι του Σκάι, θα πρέπει μέσα σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων να υποβάλλουν τα αντίστοιχα γραπτά υπομνήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί