Δράσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι για τον ένα χρόνο από το έγκλημα των Τεμπών

H Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ στο Λασίθι της Κρήτης, μπροστά στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη αλλά και στη μάχη για την επιτυχία της Πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Φλεβάρη, πραγματοποιεί ένα πολύμορφο άνοιγμα με περιοδείες σε χώρους νεολαίας, συσκέψεις και παρεμβάσεις και στις 3 πόλεις του Νομού.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιοδειών: 

  • Δευτέρα 26 Φλεβάρη, στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, με επικεφαλής την Ελισάνθη Κωστοπούλου, μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ. 
  • Τρίτη 27 Φλεβάρη, στο ΕΛΜΕΠΑ Αγίου Νικολάου, με επικεφαλής τον Μάνο Τσιχλή, μέλος του Τ.Σ. Λασιθίου της ΚΝΕ. 
  • Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στο ΕΛΜΕΠΑ Σητείας, με επικεφαλής την Ελισάνθη Κωστοπούλου, μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ. 
  • Τετάρτη 28 Φλεβάρη στο 1ο και 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας, με επικεφαλής τον Στέφανο Βαρδάκη, Γραμματέα της Τ.Ο. Λασιθίου της ΚΝΕ. 

Στα πλαίσια αυτά, η Τ.Ο. Λασιθίου της ΚΝΕ, ανάρτησε πανό στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου, ώστε το σύνθημα: «Δεν φεύγει ο θυμός, δεν σβήνει η οργή, είτε με τα κέρδη τους ή με την ζωή!», να φτάσει παντού. Στις 28 Φλεβάρη δίνουμε απάντηση στον δρόμο! Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις που καλούν σωματεία και φορείς, στις 11πμ στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας και στην κεντρική πλατεία της Σητείας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί