Θρίλερ στα Εξάρχεια: Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του ζευγαριού

Ένας 57χρονος άντρας κάλεσε το μεσημέρι την Αστυνομία και τούς είπε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή, ότι έκοψε ο ένας τις φλέβες του άλλου και πως η σύντροφός του ήταν καρκινοπαθής.

Δείτε: Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή – Πληροφορίες για διπλή απόπειρα αυτοκτονίας

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν νεκρή την σύντροφό του και σοβαρά τραυματισμένο τον ίδιο, με όμοια τραύματα στις φλέβες. Στο σπίτι εντοπίστηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news247.gr.

Τι εξετάζουν οι Αρχές στα Εξάρχεια

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής και θα κριθεί από το πόρισμά του τι ακριβώς έχει συμβεί. Εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοχειρίααν όντως ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου -όπου αυτό δεν απαλλάσσει τον σύντροφό της από ενδεχόμενη απόδοση κατηγοριών για ανθρωποκτονία με συναίνεση- ή αν υπάρχουν τυχόν τραυματισμοί που να είχαν προηγηθεί και να εξηγούν μία ακόμα πιο σύνθετη έκβαση των γεγονότων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν λόγο για πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα, άρα όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως όντως της έκοψε ο σύντροφός της τις φλέβες και ενδεχομένως εκείνη ως πιο αδύναμη δεν κατάφερε να το πράξει, όπως εκείνος.

Το σημείωμα θα δοθεί για γραφολογική εξέταση. Αν προκύψει ο γραφικός χαρακτήρας του συντρόφου της, τότε δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι όντως το αποφάσισαν από κοινού.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ελπίς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί