Μ. Μαυρομμάτης: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του – Από ξεχασμένη κατσαρόλα η φωτιά

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει πλέον διασωληνωθεί.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει υποστεί εγκαύματα, όπως και η σύζυγός του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η σύζυγός του βρίσκεται από χθες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, καθώς φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της.

Ο 83χρονος αθλητικογράφος έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν το ζεύγος από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/2). Το ζεύγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Από κατσαρόλα σε αναμμένο μάτι κουζίνας ξέσπασε η φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί