Νέες εξορμήσεις της ΕΛΑΣ στην Κρήτη με 63 συλλήψεις

Νέες αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης. Ελέγχθηκαν 3.153 άτομα και 2.333 οχήματα, συνελήφθησαν 63 άτομα και βεβαιώθηκαν 649 παραβάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις κατά το χρονικό διάστημα από την 09 έως και 15/02/2024 από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου. 

Η εξόρμηση κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, έρευνες σε οικίες καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις -κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της ανηλικότητας .

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

  • ελέγχθησαν 3.153 άτομα και 2.333 οχήματα, 
  • βεβαιώθηκαν 586 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκ των οποίων 62 μέθη και 63 λοιπές παραβάσεις,
  • προσήχθησαν 73 άτομα,
  • συνελήφθησαν 63 άτομα εκ των οποίων έξι (6) ανήλικοι, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων, αλλοδαπών ηχορύπανση, ΚΟΚ κ.α.

Κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, 2 μαχαίρια, 4 ξύλινοι ράβδοι, αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί