Νέα φρίκη στη Ζάκυνθο: 66χρονος έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητο και τον έσερνε στον δρόμο

Ο 66χρονος συνελήφθη ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.300 ευρώ

Ακόμα ένα φριχτό περιστατικό κακοποίησης ζώου συνέβη αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το imerazante, στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, στην περιοχή Κάβο στο Μέσω Γερακάρι, ημεδαπός ηλικίας 66 ετών, είχε δέσει πίσω από το αυτοκίνητό του έναν σκύλο και τον έσερνε.

Ευτυχώς ένας άλλος οδηγός που είδε το περιστατικό ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και μετά από λίγο ο 66χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη, απογευματινές ώρες, χθες (13.02.2024), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 66χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, προέκυψε ότι, ο 66χρονος, απογευματινές ώρες χθες (13.02.2024), στην περιοχή Γερακάρι Ζακύνθου, έσερνε σκύλο, ιδιοκτησίας του, έχοντας τον δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -30.300- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί