Στήριξη στον αγώνα των αγροτών από φορείς του Ηρακλείου

Ανακοινώσεις φορέων για στήριξη στους αγρότες:

Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών. Η ίδια πολιτική που τσακίζει το αγροτικό εισόδημα, τσακίζει το εισόδημα των οικοδόμων και όλου του λαού με ακρίβεια στα τρόφιμα και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε.

Παράλληλα καταδικάζουμε όλες τις προσπάθειες καταστολής των αγροτικών κινητοποιήσεων, από την κυβέρνηση της ΝΔ που έπεσαν στο κενό γιατί βρήκαν απέναντί τους συσπειρωμένους και αποφασισμένους τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες παλεύουν με νύχια και με δόντια, γιατί το εισόδημά τους συρρικνώνεται διαρκώς από το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα αγροτικά εφόδια, στα καύσιμα. Αναγκάζονται να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ μετά τα αγοράζουμε όλοι μας πανάκριβα. 

Στηρίζουμε των αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους που είναι πέρα για πέρα δίκαια, γιατί θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια. Το ίδιο έχουμε ανάγκη οι εργαζόμενοι. Γι’ αυτό και παλεύουμε για αυξήσεις στους μισθούς, για σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα, για να έχουμε φθηνό ρεύμα, θέρμανση, βασικά αγαθά κ.α.

Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους.

Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και απαιτεί την ικανοποίηση των δίκαιων και κυρίως αναγκαίων για την επιβίωση τους αιτημάτων τους. 

Η πολιτική των κυβερνήσεων, της Ευρ. Ένωσης που κατακρεούργησαν τα δικαιώματα των συνταξιούχων που κατάντησαν τις συντάξεις επιδόματα πείνας είναι η ίδια που φτωχοποιεί την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και ευθύνεται που τα αγροτικά προϊόντα φτάνουν πανάκριβα στο ράφι την ίδια ώρα που οι φτωχοί αγρότες φτάνουν σε αδιέξοδα και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειες τους. 

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου καλεί τα μέλη της να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Η θετική εξέλιξη των αγώνων των αγροτών θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους αγώνες που δίνουν τώρα καθημερινά και οι συνταξιούχοι

Η Διοίκηση 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί