Ο Ανδρέας Τετέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Μπέο

Στο εδώλιο θα κάτσει ξανά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που κατηγορείται αυτή τη φορά για τη ρατσιστική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι.

Δείτε:

Ανδρέας Τετέι: Αποκαλυπτικό βίντεο με την ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον ποδοσφαιριστή

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς μετέβη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου κατά του ποδοσφαιριστή καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Κηφισιάς.

«Ρε μόνος του έπεσε η μαϊμού» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο  δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος. 

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τετέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία μας!» τονίζεται στην ανάρτηση της ΠΑΕ Κηφισιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί