Ανδρέας Τετέι: Αποκαλυπτικό βίντεο με την ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον ποδοσφαιριστή

Αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να επιτίθεται ρατσιστικά στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς  Ανδρέα Τετέι, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Κηφισιά.

«Ρε μόνος του έπεσε η μαϊμού» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο  δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος. 

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τετέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία μας!» τονίζεται στην ανάρτηση της ΠΑΕ Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε από άτομο που καθόταν στον πάγκο του Βόλου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων, είπε στο Open ότι «στην αρχή του παιχνιδιού όταν κέρδισα φάουλ κοντά στον πάγο της αντίπαλης ομάδας άκουσα από κάποιον να λέει “πώς πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού”;». Στη συνέχεια, ο Αν Τετέι δήλωσε ότι απευθύνθηκε αμέσως στον διαιτητή ο οποίος ήταν πολύ μακριά και δεν μπορούσε να ακούσει το ρατσιστικό σχόλιο και πρόσθεσε ότι με αυτή την κίνηση προσπάθησε να σταματήσει το παιχνίδι.

Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κινούμαστε νομικά για αυτό το θέμα» και πρόσθεσε ότι όταν μίλησε με τον πρόεδρο της Κηφισιάς ο οποίος τον στηρίζει, του διεμήνυσε ότι «αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι πλέον. Δεν γίνεται να κάτσω ήσυχα. Να μην πω τίποτα και να μην κάνουμε κάτι». Επιπλέον σημειώνεται ότι ο Αν. Τετέι επέλεξε να μην πει το όνομα του ατόμου που χρησιμοποίησε εναντίον του ρατσιστικό χαρακτηρισμό και πρόσθεσε ότι όταν δημοσιευτεί το σχετικό βίντεο μπορεί να διασαφηνιστεί ποιος είπε τι.

Νωρίτερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Βόλου αρνήθηκε ότι επρόκειτο για ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας ότι: «Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί