Τα σκέφτεται ή ξεφεύγουν;- Babis: Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει από τη χώρα! (βίντεο)

Μια πρωτοφανή άποψη πρόβαλε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στην προσπάθειά του να πείσει ότι η εκρηκτική ακρίβεια δεν έχει την υπογραφή Μητσοτάκη και ότι η κυβέρνηση δεν επιδοτεί τους κερδοσκόπους των καρτέλ της ενέργειας.

Ο γαλάζιος βουλευτής, υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τη χώρα καθώς κάνει αναδιανομή των εισοδημάτων. «Τα παίρνει από τον έναν και τα δίνει στον άλλο», υποστήριξε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με τους πολιτικούς επιστήμονες να σκίζουν τα πτυχία τους.

Ο βουλευτής της ΝΔ, για να στηρίξει την άποψή του ότι η ακρίβεια δεν έχει την υπογραφή Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει πλήρως ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Άνθρωποι που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος λέμε ότι πρέπει να παρέμβει. Το κράτος τα βάζει χοντρά, διπλά και τρίδιπλα. Προσπαθείς να είναι το ρεύμα περίπου σταθερό».

Και συνέχισε την ανάλυση περί σοσιαλιστή Μητσοτάκη λέγοντας: «Το κράτος είναι οι φορολογούμενοι. Τα παίρνεις από τον έναν και τα δίνεις στον άλλο. Μην κοροϊδευόμαστε δεν τα βάζει ο Μητσοτάκης από την τσέπη του ούτε τα βάζει στην τσέπη του όπως τον καταγγέλλουν για ακρίβεια Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί