Στέφανος Κασσελάκης για Μουτζούρη: Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τις χυδαίες δηλώσεις του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι.

Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Αμετανόητος…

Ούτε μισή συγγνώμη δεν ζητά ο Κώστας Μουτζούρης για τον ομοφοβικό οχετό κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου το μόνο που βρίσκει να πει είναι ότι πρόκειται για «παλαιότερη προσωπική» του «στιγμή με φίλους» που «κατεγράφη παρανόμως» και ότι «διέρρευσε σκόπιμα για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Παράλληλα ο Κώστας Μουτζούρης υποστηρίζει υποκρητικά ότι «ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν».

Αναλυτικά τι λέει ο Κώστας Μουτζούρης:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση  η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί