Σοβαρή υπόθεση με βιασμούς ανήλικης σε περιοχή της Κρήτης – Πληροφορίες για μία σύλληψη, στο κάδρο των ερευνών περίπου δέκα άνδρες

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση βιασμών και αποπλάνησης σε βάρος ανήλικης έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την οποία τα αποτελέσματα της έρευνας είναι σοκαριστικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goodnet.gr, πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται περίπου 10 -12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μια ανήλικη, ηλικίας σήμερα 15 ετών, ερχόμενοι σε σεξουαλικές συνευρέσεις μαζί της.

Η υπόθεση ερευνάται από τους αστυνομικούς τουλάχιστον ένα εξάμηνο και η δράση των ατόμων, που εμπλέκονται εκτείνεται τουλάχιστον στον έναν χρόνο.

Αν και για την ώρα η αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες λένε πως η ανήλικη κοπέλα δεν εκδιδόταν έναντι αμοιβής (μόνη της ή από κάποιον άλλον), ωστόσο είναι προφανές πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ανήλικο δεν μπορεί να είναι νόμιμη και επομένως θεωρείται παράνομη από το νόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί πριν από 10 μέρες περίπου ένας αλλοδαπός άντρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, που οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όσο για τους υπόλοιπους, πλέον έχουν μπει στο κάδρο της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και πρόκειται άμεσα να λογοδοτήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί