Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού, από 7 Μαρτίου έως 2 Μαΐου 2024, στις εγκαταστάσεις του, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το  πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Ιδρύματος.  Επιστημονική Υπεύθυνη του προγράμματος  είναι η κα Νένα Γαλανίδου, Καθηγήτρια  του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.   

Απευθύνεται σε αποφοίτους τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Ιστορίας και Εθνολογίας πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. 

Οι συμμετέχουσες/οντες αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν από το Υπουργείο Τουρισμού άδεια άσκησης του επαγγέλματος του ξεναγού.

“Ευχαριστούμε την κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργό Τουρισμού για την έγκριση της υλοποίησης του Προγράμματος αυτού”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του ιδρύματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί