Ρούλα Πισπιρίγκου: Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δώδεκα ολόκληρες ώρες κράτησε η αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για ποιο λόγο η ζωή της Τζωρτζινας έγινε ένα συνεχές βασανιστήριο αναρωτήθηκε συγκλονισμένη η εισαγγελέας της έδρας, αποδομώντας στην αγόρευσή της έναν – έναν τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης και ζητώντας να κηρυχθεί ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της.

«Με πολλή ασφάλεια οδηγούμαστε στο ότι το έκανε. Το δύσκολο είναι να αναλογιστούμε γιατί το έκανε; Για ποιο λόγο η ζωή του παιδιού έγινε ένα συνεχές βασανιστήριο; Μια ατυχία είχε η Τζωρτζίνα στη μικρή ζωή της. Να έχει μάνα, μητέρα, τροφό, φροντιστή την κατηγορούμενη που δεν στάθηκε αντάξια».

Σε αυτό το σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου εκνευρισμένη, βρίζοντας, ζήτησε να βγει από την αίθουσα. Μάλιστα, φέρεται να είπε «άντε γ…σου».

«Δεν ήταν η Τζωρτζίνα άτυχη που είχε την κα κατηγορουμένη μητέρα. Δυστυχώς η κα κατηγορουμένη είναι άτυχη που κληρώθηκαν σε αυτή τη δίκη η κα Εισαγγελέας της έδρας και η κα Πρόεδρος του Δικαστηρίου», είπε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της κατηγορούμενης.

«Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη ήταν της μητέρας»

Επί 12 ώρες η εισαγγελέας ανέλυε όλο το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης για να καταλήξει ότι η κατηγορούμενη έδωσε στο παιδί την κεταμίνη.

«Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα δεν είναι άλλο παρά το χέρι της μητέρα της. Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά και το πιο ευφάνταστο σενάριο».

«Δεν υπάρχει μάνα που να μην κλαίει πάνω από το κεφάλι του παιδιού της», είπε η εισαγγελέας.

«Είναι δυνατόν την ημέρα της αποσωλήνωσης που αυτό το ψυχάκι έκανε ένα βήμα προς τη ζωή να μην συγκινείται; Ούτε τότε;».

Η εισαγγελέας απάντησε στον συνήγορο υπεράσπισης που είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν μια ψυχρή μάνα.

«Γιατί δεν έκλαιγε στα νοσοκομεία και έκλαψε εδώ; Για να τη λυπηθούμε; Δεν υπάρχει μεγάλη απώλεια από αυτή του παιδιού σου. Εδώ δεν υπάρχει και είναι σχεδόν απόκοσμο. Αλλά πώς να πονέσει όταν εκείνη οδήγησε το παιδί της στο θάνατο;».

Σε αυστηρό τόνο η εισαγγελική λειτουργός είπε πως η Πισπιρίγκου χρησιμοποιούσε το παιδί της για να χειραγωγεί τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Κάθε φορά που ο Δασκαλάκης την εγκατέλειπε προσπαθούσε να του δημιουργήσει ενοχές χρησιμοποιώντας το παιδί».

Η κ. Σπυριδωνίδου αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστή Ουρανία Δημακοπούλου, που αμφισβητεί την κεταμίνη.

«Δεν μπορεί να έρχεσαι σε ένα τέτοιο δικαστήριο και να βρίσκεις τόσες αιτίες θανάτου και να μην τεκμηριώνεις καμία. Από τη μια αιτία θανάτου πήγαινε στην άλλη. ‘Όλα τα είχε αυτό το παιδί;», ανέφερε η εισαγγελέας.

«Είναι η κεταμίνη που τη σκότωσε ή κάτι άλλο; Από τη στιγμή που ο ιατροδικαστής ο οποίος έκανε την νεκροψία – νεκροτομή δεν είχε λάβει τον ιατρικό φάκελο προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι αυτή η αίτια», είπε στο MEGA η κα Δημακοπούλου.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα αγορεύσουν οι δικηγόροι του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί