Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης: Εξέλεξε τους εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)

Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

Οι εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εκλέχθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Συνολικά εκλέχθηκαν οκτώ εκπρόσωποι με τους έξι να προέρχονται από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας και από ένας εκπρόσωπος από τους δύο συνδυασμούς της μειοψηφίας.

Από το συνδυασμό της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν κατά σειρά οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Εμμανουήλ Καμπουράκης, Κώστας Φασουλάκης, Μαλανδράκη – Κρασουδάκη Σοφία, Σαρρής Μιχάλης, Μανουσάκας Ιωάννης (Βλαντάς) και Χαριτάκη Μακράκη Χρύσα. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Γεώργιος Καρτσάκης και Ελένη Βλάσση.

Από την μείζονα μειοψηφία εκλέχθηκε ο επικεφαλής Σπύρος Δανέλλης με αναπληρωματικό τον Βασίλη Σμπώκο και από την Ελάσσονα μειοψηφία εκλέχθηκε ο επικεφαλής Αλέξανδρος Μαρινάκης με αναπληρωματικό το Νίκο Μανουσάκη.

Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας ορίστηκαν τα 14 μέλη της Επιτροπής που μαζί με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη ως Πρόεδρο συγκροτούν τη νέα Επιτροπή για το πρώτο μισό της θητείας των περιφερειακών αρχών και έως 31 Δεκεμβρίου 2026.

Από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας ορίστηκαν οι: Αθανάσιος Περυσινάκης, Θεοδώρα Κουτεντάκη, Γεώργιος Αλεξάκης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, Στέλιος Βοργιάς, Εμμανουήλ Φραγκάκης, Χρύσα Χαριτάκη – Μακράκη, Γιάννης Μανούσακας (Βλαντάς), Λεωνίδας Τερζής, Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Ευάγγελος Τσουδερός.

Από την μείζονα μειοψηφία ορίστηκαν οι: Μαρία Βάρδα και Μιχάλης Χαιρετάκης και από την Ελάσσονα μειοψηφία ο Δημήτρης Βρύσαλης.

Ως αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι: Νικόλαος Σκουλάς, Σταύρος Τζεδάκης, Γεώργιος Καρτσάκης, Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, Γιάννης Αναστασάκης, Στρατής Φλεμετάκης, Κυριάκος Κώτσογλου, Σοφία Μαλανδράκη – Κρασουδάκη, Γιάννης Ανδρουλάκης, Ελένη Βλάσση, Μιχάλης Σαρρής, Ευαγγελία Δερμιτζάκη Ουρανού, Σπύρος Δανέλλης και Αλέξανδρος Μαρινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί