Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: Λέμε στον λαό να μην απέχει και ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν; (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς με ένα ιδιαίτερα δηκτικό και ειρωνικό σχόλιο για την προτροπή του πρωθυπουργού προς τους βουλευτές της ΝΔ να απέχουν από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προκειμένου να μην καταψηφίσουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε την κάθετη αντίθεσή του με το νομοσχέδιο, ρωτήθηκε -κατά την παρουσία του στην κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας – για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί αποχής των βουλευτών της ΝΔ εάν διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και η απάντησή του σίγουρα θα δημιουργήσει νευρικότητα στο Μαξίμου καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει ισχυρούς δεσμούς με γαλάζια στελέχη.

Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς: «Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε ότι έχει ξεκάθαρη άποψη και θα την διατυπώσει στη Βουλή ενώ έκανε σχόλιο και για το πώς αντιδρά κατά τη γνώμη του η κοινωνία. «Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

Δείτε τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί