972 αρχεία φρίκης με βιασμούς παιδιών βρέθηκαν σε σπίτια στην Αθήνα – Τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους φωτογράφος

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι σε εφόδους που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε σπίτια στην Αθήνα, βρέθηκαν 972 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και ενός φωτογράφου.

Συγκεκριμένα, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, προηγήθηκε ψηφιακή ανάλυση και ενδελεχής διαδικτυακή έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό ψηφιακά αρχεία με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι χρήστες κατείχαν τουλάχιστον -972- αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κάνοντας μάλιστα χρήση διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών υπηρεσιών διαδικτύου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν laptop, δέκα (10) σκληροί δίσκοι Η/Υ και κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim, ενώ από τον επιτόπιο έλεγχο στα ψηφιακά πειστήρια βρέθηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 43-56 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί