Με τη θεατρική παράσταση “Θησέας και Μινώταυρος” η γιορτή των δημοσιογράφων στο Ηράκλειο το Σάββατο


Ένα διαφορετικό δώρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις γιορτές τα παιδιά των δημοσιογράφων του Ηρακλείου.
Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση “Θησέας και Μινώταυρος” που θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, στις 17.00, στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου,  σε συμπαραγωγή με την Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Το βραβευμένο από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης έργο (2020) παρουσιάζει το οδικό και θαλάσσιο ταξίδι του βασιλόπουλου της Τροιζήνας Θησέα, διάδοχου του θρόνου της Αθήνας, που ξεκινά από την πατρίδα του αρχικά για την Αθήνα και έπειτα για την Κρήτη, όπου και θα αναμετρηθεί με το μεγάλο του άθλο, την εξόντωση του Μινώταυρου. Μια παράσταση για έναν άλλο Ηρακλή, με εντυπωσιακά σκηνικά της Χριστίνας Κουλουμπή, χορογραφίες και φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια και μουσική επένδυση με κρητική λύρα, μαντινάδες, χορό και παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης.

Οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους θα πρέπει να βρίσκονται στις 15.30 στο φουαγιέ της Πειραματικής Σκηνής του ΠΣΚΗ, προκειμένου να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, που θα τους προσφέρει τα δωρεάν εισιτήρια τους για την παράσταση και κεράσματα από το “Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των Αγγέλων” του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου. Οι Διοικήσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ ευχαριστούν για τη συνεργασία τους την Διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και εύχονται σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί