«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη ΝΔ: «Καρφιά» Μπακογιάννη σε Σαμαρά μετά το «αντάρτικο»

Μαίνεται η εσωκομματική κρίση στη ΝΔ, με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά στο «αντάρτικο» Σαμαρά για την τροπολογία Καιρίδη και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 

Δείτε επίσης: Ακροδεξιό «αντάρτικο» Σαμαρά για την τροπολογία νομιμοποίησης μεταναστών

«Από τη μία, προστατεύουμε τα σύνορα και από την άλλη νομιμοποιούμε όσους έχουν δικαίωμα να δουλέψουν και να βοηθήσουν την οικονομία» υποστήριξε, προχωρώντας στο εξής «βιτριολικό» σχόλιο: «Έχω πολεμήσει όλη μου τη ζωή τον λαϊκισμό και ακούω πολλά επιχειρήματα που στερούνται της σημερινής πραγματικότητας». 

Το δεύτερο «χτύπημα» της κ. Μπακογιάννη αφορούσε το δικαίωμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά αυτών των γονιών δεν έχουν ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά.

«Η δύναμη της δημοκρατίας είναι να προστατεύει τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης θα το κάνει» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας χτύπησε ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του Παύλου Μαρινάκη, υπενθυμίζοντας τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου τρεις μήνες πριν για το μεταναστευτικό. 

«Αντί οιουδήποτε άλλου σχολίου, παρατίθεται, επί λέξει, η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στους πολιτικούς συντάκτες, πριν από τρείς μήνες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023», αναφέρει η ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργός και υπενθυμίζει:

«Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (δημοσιογράφος): Το ερώτημά μου αφορά τις ελληνοποιήσεις μεταναστών. Υπήρξε μια σύγχυση με κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Καιρίδης. Τι ισχύει; Το διαψεύσατε, από ό,τι είδα χθες. Θα ήθελα και εδώ μια επίσημη απάντηση. Και δεύτερον, αν εξακολουθεί ο κ. Καιρίδης να έχει την εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. 

Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ευχαριστώ για το ερώτημα. Να το πούμε και από την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της Κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις. Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την Κυβέρνηση
».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί