Ακρωτηρίασαν το πόδι του 31χρονου αστυνομικού

Σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένει διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη.

Ο 31χρονος αστυνομικός δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Πέμπτη το βράδυ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Το πόδι του υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά, καθώς η ναυτική φωτοβολίδα «έσκασε» ουσιαστικά μέσα στο πόδι του, καταστρέφοντας τη μηριαία αρτηρία και στη συνέχεια καίγοντας ιστούς και οστά για 5 περίπου λεπτά. Σημειώνεται ότι αυτού του τύπου τα βεγγαλικά είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην σβήνουν ακόμη και σε επαφή με το νερό ή απουσία οξυγόνου.

Οι γιατροί τον διατηρούν σε φαρμακευτική καταστολή και η ελπίδα είναι να «ξυπνήσει» ώστε να γίνει σαφές εάν έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες από την ακατάσχετη αιμορραγία και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη μετά τον τραυματισμό του, από την οποία έμεινε περίπου 10 λεπτά χωρίς παλμούς πριν τον «επαναφέρουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί