Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο γυναικοκτόνος – Αρνούνται να τον αναλάβουν δικηγόροι

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε ο 71χρονος γυναικοκτόνος, το πρωί της Τετάρτης, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε αναζήτηση συνηγόρου καθώς αρνήθηκαν να τον αναλάβουν δικηγόροι.

Ο 71χρονος, κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε με δύο βολές την 43χρονη σύντροφό του μέσα στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δράστης εντοπίστηκε έπειτα από ανθρωποκυνηγητό στα Καμίνια, μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης, το οποίο είχε κλέψει μετά την τελευταία τους διαμάχη.

Αμετανόητος και κυνικός

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται. Ο καθ ομολογία δολοφόνος, κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ομολόγησε τα πάντα. Όταν ρωτήθηκε «Γιατί τη σκότωσες;», αποκρίθηκε κυνικά ότι «πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον». Όσον αφορά στο όπλο του εγκλήματος, υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.

Τη σκότωσε και πήγε για καφέ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσίασε το Star, λίγη ώρα αφού τη σκότωσε πήγε για καφέ, και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Εχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί