Κρήτη: Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με μάρτυρες τρία ανήλικα παιδιά

Η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της. Αντ’ αυτού κρατήθηκε τρεις ώρες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, με το σκεπτικό ότι επρόκειτο να της υποβάλει ο δράστης – σύζυγος μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στα Χανιά, όπου 40χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών διαμαρτυρήθηκε στον άνδρα της γιατί αφαίρεσε από τον λογαριασμό των παιδιών τους το ποσό των 150.000 που αποταμίευαν για τις σπουδές τους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, απέναντι στην εύλογη διαμαρτυρία της 40χρονης και ενώπιον των τριών παιδιών, αρχικά την εξύβρισε και στη συνέχεια την απώθησε βίαια έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η  γυναίκα -αφού άφησε τα παιδιά στο σχολείο- πήγε στην Αστυνομία για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της. Αντ’ αυτού κρατήθηκε τρεις ώρες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, με το σκεπτικό ότι επρόκειτο να της υποβάλει ο δράστης – σύζυγος μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Οι συνήγοροι του θύματος προσέφυγαν στην Εισαγγελέα Χανίων και η οποία διέταξε την άμεση άρση της κράτησής της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί