Νέα Υόρκη: 4 νεκροί, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς

Τέσσερις άνθρωποι πέθαναν, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, και ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Φαρ Ρόκαγουεϊ του Κουίνς, της Νέας Υόρκης, το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δύο αστυνομικοί, που έσπευσαν σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά, τραυματίστηκαν. Ο ύποπτος είναι νεκρός, πρόσθεσε η αστυνομία, σύμφωνα με το CNN.

Ένα 11χρονο κορίτσι, ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και ένας άντρας γύρω στα 30 σκοτώθηκαν και όλοι πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία έλαβε κλήση τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από μια νεαρή γυναίκα που είπε ότι ο ξάδερφός της σκότωνε τα μέλη της οικογένειάς της, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζέφρι Μάντρεϊ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο άνδρας τράβηξε ένα μαχαίρι κουζίνας και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς, με τον έναν από αυτούς να τον πυροβολεί. Η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένα 11χρονο κορίτσι που βρέθηκε μπροστά στο σπίτι υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μια φωτιά στο σαλόνι και στο φουαγιέ έκανε την αστυνομία να μην μπορεί να εισέλθει αρχικά στο σπίτι, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν γρήγορα να την σβήσουν. Ο ύποπτος πιθανότατα άναψε φωτιά σε έναν καναπέ καθώς έβγαινε από το σπίτι, είπε η αστυνομία.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία άτομα νεκρά μέσα στο σπίτι: ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και έναν άνδρα γύρω στα 30. Η αστυνομία πιστεύει ότι και οι τέσσερις πέθαναν λόγω τραυμάτων από μαχαίρι.

Μια 61χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Mt. Sinai σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον Joseph Kenny, επικεφαλής ντετέκτιβ του NYPD. Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως 38χρονος κάτοικος του Μπρονξ, είπε ο Kenny κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Μπρονξ, πρόσθεσε.

Ο Kenny είπε ότι το περιστατικό φαίνεται να σχετίζεται με την οικογένεια, αν και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί