Πάνος Ρήγας: Έχουν τεράστια πολιτική και ιστορική ευθύνη αυτοί που αποχώρησαν

Επιλογή, που ο ίδιος δεν κατανοεί, χαρακτήρισε ο Πάνος Ρήγας την απόφαση των 9 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ανεξαρτητοποιηθούν. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος απέδωσε αυτή την επιλογή σε προσωπικές στρατηγικές, φιλοδοξίες και εγωισμούς, ενώ έκανε λόγο για τεράστια ιστορική ευθύνη αυτών που συμπράττουν στον κατακερματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνουν μια επιλογή, την οποία εγώ προσωπικά δεν την κατανοώ απολύτως αυτή τη στιγμή γιατί ήταν και παραμένει επιτακτική ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» σημείωσε μιλώντας στο Action24.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτόν τον ρόλο δεν είχε και δεν έχει δικαίωμα κανένας να τον απομειώνει. Είναι προσωπικές στρατηγικές, φιλοδοξίες και εγωισμοί» είπε.

«Δεν υπάρχει πολιτικό επίδικο. Ήταν προγραμματισμένο το συνέδριο, που ήταν σύμφωνοι και οι πρώην σύντροφοί μου. Νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να το κατανοήσουν και να διαμορφωθεί μια πολιτική πρόταση διεξόδου» συνέχισε.

«Η ελληνική κοινωνία απαιτεί άλλη ενσυναίσθηση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κατά τη γνώμη μου θα τους γυρίσει την πλάτη την επόμενη περίοδο» είπε.

«Έχουν τεράστια πολιτική και ιστορική ευθύνη για αυτό το οποίο κάνουν» κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί