Καμμένος: Κομισάριος της ΚΝΕ ο Ρήγας, πρώην ακροδεξιός ο Αρχηγός ΓΕΣ (Βίντεο)

«Δεν είναι φιάσκο» η Novartis, «όταν η υπόθεση φθάσει στο φυσικό δικαστή, οι πολιτικοί -ένθεν, κακείθεν, δεν πρέπει να μιλούν»: αυτό τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Παράλληλα, άσκησε συνολική κριτική κατά της κυβέρνησης λέγοντας: «Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνον με τον οποίο κυβέρνησα μαζί. Εγώ δεν πήγα στην πράσινη παραλλαγή μιας αριστεράς που οικειοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ, όσο δεν είναι στη φυλακή και όσο παραμένει απέξω, εγώ συνεργάστηκα με ένα νέο άνθρωπο, έβαλα τους δικούς μου όρους, τα κράτησα μέχρι τώρα, αλλά με το που έφυγαν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, γίνεται χαμός».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον.κ. Τσίπρα όσο και στον κ. Μητσοτάκη: «Εγώ έκανα τον Τσίπρα Πρωθυπουργό, εγώ θα τον ανατρέψω, ο κ. Μητσοτάκης έχει κοινά συμφέροντα με τον κ. Τσίπρα: το σύστημα της Intracom και όλης της διαπλοκής, το σύστημα Γιούνκερ, με τον κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τον Βέμπερ τον εχθρό της Ελλάδας. Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας αρχηγός των ευρωσοσιαλιστών στην Ελλάδα μαζί με τον Βέμπερ είναι αυτοί που έβαλαν την Ευρώπη να λειτουργεί ως πιστωτής και όχι ως σύμμαχος» ισχυρίστηκε ο Π. Καμμένος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε ότι η ανατροπή θα γίνει με τον ελληνικό λαό ο οποίος θα αποφασίσει πρώτα στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας: «μπορεί να πέσω αν ο ελληνικός λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, αλλά δεν θα παραιτηθώ, ούτε θα υποκύψω, ούτε θα προσκυνήσω κανέναν και βεβαίως δεν θα αφήσω ποτέ τέτοιες παρεμβάσεις που ανατρέπουν το εθνικό δόγμα, προσβάλλουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και ανατρέπουν τις σχέσεις της ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό με κανένα τρόπο να περάσουν».

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης ακόμα και των εθνικών γραμμών», προσθέτοντας ότι «φαίνεται πως η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πίσω της μυστικά πρωτόκολλα». Ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι ενεργοποιείται το πρόγραμμα ΕΣΟΑΒ του 2008, 500 εκατ. ευρώ που αφορά στην ανάπτυξη των Βαλκανίων «κατανέμοντας κάποια χρήματα στις χώρες των Βαλκανίων, τότε που είχαμε λεφτά». Και, εν συνεχεία, «αποφάσισαν λοιπόν, με εντολή του Πρωθυπουργού, και δίνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, από το υστέρημα του ελληνικού λαού, 198 εκατ. ευρώ στον Ζάεφ με απευθείας χρηματοδότηση, χωρίς να δίνουν φράγκο στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες» υποστήριξε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «198 εκατομμύρια είναι χρήματα τα οποία χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτες στο Αιγαίο, για να έχουμε τα αεροπλάνα να πετάνε».

Για τον Μ. Πετσίτη είπε: «Τον κ. Πετσίτη έχω δει, όπως και “Πετσίτηδες” σε όλα τα κόμματα. Το αν είναι “αρουραίοι” θα το δείξει η Δικαιοσύνη, το θέμα είναι κατά πόσο απομονώνονται από τους πολιτικούς υπευθύνους».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστρεψε τα βέλη του και κατά του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Ρήγα και του αρχηγού ΓΕΣ Γεωργίου Καμπά.

«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ.Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον κ. Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι «είναι κατευθυνόμενος από τον Ρήγα και το κομματικό κράτος που πάνε να εγκαταστήσουν. Δεν έκαναν αρχηγό τον κ. Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πρώην ακροδεξιός. Λειτουργεί σαν πιόνι του Ρήγα. Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν “ανεξαρτήτως θρησκειών”, ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».

Ο Πάνος Καμμένος στη συνέχεια υποστήριξε πως έγιναν αποστρατείες με εντολή του κόμματος, ότι έχει γίνει κομματικός στρατός, για να προσθέσει:

«Δεν πείραξα άνθρωπο στο υπουργείο Άμυνας. δεν επέτρεψα να κάνουν κομματισμό στις ένοπλες δυνάμεις. Προστάτευσα και όλους αυτούς τους κομματικούς αγκιτάτορες, δεν επέτρεψα να πειράξουν άνθρωπο, λόγω της κομματικής του καταγωγής. Ο Αποστολάκης είναι ικανός και είμαι ήσυχος που είναι εκεί. Κομισάριος της ΚΝΕ ο κ.Ρήγας. Πήγαν να περάσουν συμβούλια στρατιωτών που θα ελέγχουν τους διοικητές. Να περάσουν τους αντιρρησίες προτρέποντας τη νεολαία να γίνουν αντιρρησίες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί