Αντίθετοι με τα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση οι ασκούμενοι και νέοι δικηγόροι του Ηρακλείου

Την αντίθεσή της με τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης τα οποία αφορούν υιοθέτηση τεκμαρτών εισοδημάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, , εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση τονίζει ότι τα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση πλήττουν τους Δικηγόρους και ιδίως τους νεότερους.

Η Ένωση χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για προειδοποιητική αποχή από την Πέμπτη 9.11.2023 έως την Παρασκευή 10.11.2023, ενώ τέλος, καλεί την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε υιοθέτηση φορολογικών μέτρων βάσει τεκμαρτών εισοδημάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι το οποίο θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον Δικηγορικό κλάδο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου

H Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου (Ε.Α.Ν.Δ.Η.) εκφράζει την εντονότατη αντίθεση και διαμαρτυρία της σχετικά με τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης και τα οποία αφορούν υιοθέτηση τεκμαρτών εισοδημάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, πλήττοντας τους Δικηγόρους και ιδίως τους νεότερους.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για προειδοποιητική αποχή από την Πέμπτη 9.11.2023 έως την Παρασκευή 10.11.2023 και κρίνουμε ότι η διαμαρτυρία του Δικηγορικού σώματος πρέπει να έχει συνέχεια και κλιμάκωση, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς μας. 

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε υιοθέτηση φορολογικών μέτρων βάσει τεκμαρτών εισοδημάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι το οποίο θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον Δικηγορικό κλάδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί