Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζει τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο

To τρίπτυχο «ενότητα – πρόταση – δράση» για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επαναλάβει ο Στέφανος Κασσελάκης στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Δείτε: «Ενότητα, πρόταση, δράση»: Το τρίπτυχο Κασσελάκη και τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναμένεται να κάνει αποτίμηση των αυτοδιοικητικών εκλογών επαναλαμβάνοντας ότι απέδωσε η ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος στα προοδευτικά σχήματα στο δεύτερο γύρο, επιφέροντας το πρώτο ισχυρό ρήγμα στο σύστημα Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα θα αναφερθεί στις επόμενες κινήσεις του κόμματος και θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάγκη ανανέωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος. Η προσπάθεια θα είναι πολύπλευρη: Διαρκής αποδόμηση των κυβερνητικών πεπραγμένων αλλά και θετικές προοδευτικές προτάσεις σε κάθε τομέα πολιτικής, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες και τη συμμετοχή της κοινωνίας.  
 
Την ίδια στιγμή, από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζουν τη σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση μπροστά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. «Λιμνάζοντες πόρους ύψους 4,5 δις ευρώ, και προκλητική εύνοια ελάχιστων μεγάλων επιχειρήσεων με εξοβελισμό των μικρομεσαίων αποδεικνύουν τα στοιχεία. Ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργούν οι απεντάξεις  αντιπλημμυρικών έργων τη στιγμή που ο αρμόδιος (;) υπουργός Β. Κικίλιας προβαίνει σε προληπτική και πρωτοφανή αποποίηση ευθυνών. Ως πότε θα κρύβεται η κυβέρνηση;» διερωτώνται με νόημα οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί