Σε πανικό η 7η ΥΠΕ Κρήτης μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση: Ζητά με έγγραφό της τα ονόματα των απεργών!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η πάνδημη συμμετοχή των πολιτών του Ηρακλείου και ο πανικός των ιθυνόντων 

Σε πανικό βρίσκονται οι αρμόδιοι μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου.

Δείτε:

Μεγάλη διαδήλωση για το Βενιζέλειο – Οι εικόνες έξω από το νοσοκομείο και την πορεία (φωτο- βίντεο)

Ξεσηκώθηκε το Ηράκλειο: Χιλιάδες κόσμου και στην πλατεία Ελευθερίας όπου κατέληξε η πορεία από το Βενιζέλειο (φωτο – βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό, με έγγραφό της, η  7η ΥΠΕ Κρήτης ζητά τα ονόματα γιατρών και εργαζόμενων του Βενιζελείου που συμμετείχαν στην σημερινή κινητοποίηση για την σωτηρία του νοσοκομείου!

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον κύκλο των υγειονομικών.

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Η πάνδημη συμμετοχή των πολιτών του Ηρακλείου και ο πανικός των ιθυνόντων 

Ανακοίνωση με αφορμή την μεγαλειώδη συγκέντρωση για την διάσωση του Βενιζελείου αλλά και την προσπάθεια εκφοβισμού των γιατρών από την 7η ΥΠΕ Κρήτης, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Η πάνδημη συμμετοχή των πολιτών του Ηρακλείου και ο πανικός των ιθυνόντων 

H σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία του λαού του Ηρακλείου για την υπεράσπιση όχι μόνο του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ, αλλά του ΕΣΥ γενικότερα που έχει στοχοποιηθεί από την Κυβέρνηση της ΝΔ και οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση, τρομοκράτησε τους ιθύνοντες της 7ης ΥΠΕ και φυσικά του Υπουργείου. 

Με έγγραφό της, η  7η Υπε Κρήτης ζητούσε επισταμένως κι άμεσα  τα ονόματα γιατρών και εργαζόμενων του Βενιζελείου που συμμετείχαν  στην σημερινή κινητοποίηση για την σωτηρία του νοσοκομείου.

Να είναι σίγουροι οι εγκέφαλοι τούτης της πρωτοβουλίας, ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός του Ηρακλείου, ΔΕΝ τρομοκρατούνται.

Ο αγώνας για τη σωτηρία του Βενιζελείου και της υπεράσπισης του ΕΣΥ, θα συνεχιστεί, θα κλιμακωθεί έως ότου ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη στρατηγική του ξεπουλήματος κάθε Δημόσιου αγαθού. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί