Ολ. Τελιγιορίδου: Ο κ. Αυγενάκης να αποζημιώσει εδώ και τώρα τους πληγέντες αγρότες

«Η κυβέρνηση έχει χρέος να αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους και να αφήσει τις σκοτεινές λογικές του ρεβανσισμού. Ο κ. Αυγενάκης εδώ και τώρα οφείλει να πράξει το καθήκον του» επισημαίνει η υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ολόκληρη η δήλωση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνης Αγροτικού Τομέα

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν από την πλευρά της κυβέρνησης άθλιοι εκλογικοί εκβιασμοί.

Ο κ. Αυγενάκης  στη Θεσσαλία απειλούσε τους αγρότες πως αν δεν ψηφίσουν τον υποψήφιο της ΝΔ “θα περάσουν δύσκολα” όπως έλεγε πριν λίγους μήνες η κ. Μπακογιάννη. Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Αγροτικής  Ανάπτυξης  στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Αγοραστού,  με περισσή αλαζονεία  και ανερυθρίαστα εκβίαζε τους Θεσσαλούς αγρότες λέγοντας πως “το αποτέλεσμα της κάλπης είναι  άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που εξαγγείλαμε”.

Μετά την ήττα του εκλεκτού του έχει υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση την διαδικασία  καταβολής των αποζημιώσεων. Οι αγρότες της Θεσσαλίας πλήρωσαν με βαρύ τίμημα την ανικανότητα και την αδιαφορία των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ. Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο με τη νίκη του κ. Κουρέτα.

Η κυβέρνηση έχει χρέος να  αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους και να αφήσει τις σκοτεινές λογικές του ρεβανσισμού. Ο κ. Αυγενάκης εδώ και τώρα οφείλει να πράξει το καθήκον του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί