Ο Γιώργος Φιλιππάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον δεύτερο γύρο

Δήλωση του Γιώργου Φιλιππάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Αγίου Νικολάου και τον δεύτερο γύρο:

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ανθρώπου του μόχθου, που κόντρα στον αποπροσανατολισμό, τους εκβιασμούς, τα ρουσφέτια, στην υποταγή και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ξεπέρασαν τα ψευτοδιλήμματα και την πόλωση στα επιμέρους, που προκάλεσαν οι άλλοι 3 συνδυασμοί για να κρύψουν τη στρατηγική συμφωνία τους στα κύρια ζητήματα, και στήριξαν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Νικολάου που έφτασε τους 769 ψήφους (+134 ψήφους σε σχέση με το 2019) και σε εκλογικό ποσοστό 5,55% (+1,04% σε σχέση με το 2019). 

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες με το αρνητικό  για το λαό του Αγίου Νικολάου αποτέλεσμα, αποτελεί θετικό βήμα η σταθερή άνοδος των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και στην Περιφέρεια, η κατάκτηση μιας έδρα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Την ευθύνη μας απέναντι σε αυτούς που μας ψήφισαν και σε όλο το λαό την αναλαμβάνουμε από την πρώτη στιγμή, με πείσμα συνεχίζοντας να είμαστε η φωνή του λαού μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για να μπορούμε να εντοπίζουμε και να αποκαλύπτουμε τις παγίδες που το κεντρικό κράτος και η τοπική διοίκηση στήνουν στο λαό. 

Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωση θα συμβάλλουμε αποφασιστικά άμεσα, στο να πυκνώσουν οι αγώνες του λαού για το δίκιο του κόντρα σε αυτούς που επιλέγουν την υπεράσπιση των κερδών των λίγων έναντι των αναγκών των πολλών. Θα συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο του αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στις ιδιωτικοποιήσεις, στην επέλαση των ΑΠΕ και των μεγάλων τουριστικών ομίλων, στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, ενάντια τελικά στο εχθρικό για το λαό κράτος που θεωρεί κόστος και μη επιλέξιμη δαπάνη όσα έχουμε ανάγκη στην πολιτική προστασία, στο εισόδημα, στην υγεία ,στην παιδεία ,στην πρόνοια, και όλα όσα έχουμε ανάγκη οι πολλοί στα χωριά και στις πόλεις του δήμου Αγίου Νικολάου.

Την επόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο, δεν μαγαρίζουμε τα χέρια μας, δίνοντας στήριξη, στον έναν ή τον άλλο συνδυασμό που στην ουσία έχουν την ίδια πολιτική ατζέντα, κάτι που έχει αποκαλυφθεί ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Τα κόμματα τους τα έχουν βρει ήδη, το ίδιο θα συμβεί και τώρα, ανεξάρτητα από το πώς θα καταλήξει το παζάρι και στο τι θα ακουστεί στην ψευτοαντιπαράθεση αυτής της εβδομάδας. 

Την επόμενη Κυριακή ρίχνουμε λευκό ή άκυρο και καταδικάζουμε την πολιτική που μας κλέβει τη ζωή και τον τόπο μας, καθώς και τους εκφραστές της στην τοπική διοίκηση

Συνεχίζουμε… όλοι μας και μόνοι τους! Δεν μπαίνουμε στη λογική του μικρότερου κακού! Παλεύουμε με ψηλά το κεφάλι, όπως κάναμε πάντα! Να μην υπάρξει ούτε λεπτό χαμένο για το λαό στην οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα μας!

Καλή δύναμη σε όλους μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί