O Αντώνης Σαλούστρος υποψήφιος με την παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στο Τοπικό Διαμέρισμα Μορονίου, ο γνωστός Καλλιτέχνης-Λαγουτιέρης της Κρητικής Μουσικής Αντώνης Σαλούστρος.

Με καταγωγή από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην κρητική μουσική παράδοση -ο αείμνηστος πατέρας του Παντελής, από τα καλύτερα λαούτα της Κρήτης, χάραξε το δρόμο που ακολούθησαν με σεβασμό ο Αντώνης και ο αδερφός του Μανώλης, ως ταλαντούχοι λαγουτιέρηδες καθώς και τα παιδιά του Αντώνη  που ασχολούνται επίσης με την τέχνη της Μουσικής – ο Αντώνης Σαλούστρος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Κρητικής Μουσικής, έχοντας σταθεί επάξια δίπλα στους Θανάση Σκορδαλό, Νίκο Μανιά, Μανώλη Κακλή, Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Μανώλη Αλεξάκη, Γιώργο Παπαδάκη, Μιχάλη Αλεφαντινό, Νίκο Γωνιανάκη, Δημήτρη & Μιχάλη Κουνάλη, τον Μάνο Πυροβολάκη τον Αλέξανδρο Παπαδάκη κ.α, ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί και με πολλούς νεότερους καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Σαλούστρος που είναι παντρεμένος με την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Χαρά Δρακουλάκη, έχει ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του το Μορόνι, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του οποίου έχει υπάρξει Πρόεδρος.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Άνθρωποι που αναδεικνύουν, σέβονται και τιμούν την Κρητική παράδοση με το ταλέντο τους και την πορεία ζωής τους, όπως ο Αντώνης Σαλούστρος, αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τον δήμο μας στον οποίο μπορούν να προσφέρουν πολλά γιατί τον νοιάζονται, τον πονούν, τον αγαπούν πραγματικά. Γι’ αυτό και η Παράταξη μας είναι υπερήφανη για την συμμετοχή του  καταξιωμένου και αγαπημένου καλλιτέχνη συνδημότη μας σε αυτήν τη μεγάλη Συμμαχία Προόδου για την προκοπή του Δήμου Φαιστού!”.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαλούστρος:

 “Νοιάζομαι για τον τόπο μου σημαίνει κάνω πράγματα για το χωριό μου και το δήμο μου, αγωνίζομαι να γίνουν έργα, να διορθωθούν τα στραβά, να προχωρήσουμε όλοι μπροστά αφιερώνοντας χρόνο για το καλό του τόπου δημοκρατικά, όπου Δημοκρατία σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία πολιτών, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γιατί ο τόπος μας, τόπος υπερήφανος και με πλούσια παράδοση, αξίζει τα καλύτερα, για να αναγεννηθεί και να μπορεί να κρατήσει τη νεολαία μας εκεί όπου γεννήθηκε. Θέτω τον εαυτό μου στη πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα ως υποψήφιος στο Τοπικό ψηφοδέλτιο του κοινοτικού διαμερίσματος Μορονίου, στην μεγάλη κοινή προσπάθεια με την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη ο οποίος αποτελεί δύναμη, σταθερότητας και ανάπτυξη για τον τόπο μας, για να παλέψω μαζί με τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα χωριά μας και στον Δήμο Φαιστού συνολικά!”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί