Υποψήφιος με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Γιώργος Καρτσάκης

Την υποψηφιότητα του με τον Σταύρο Αρναουτάκη ανακοίνωσε για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο πρώην πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου κι αιρετός στο Δήμο Αγίου Νικολάου, Γιώργος Καρτσάκης.

Ο Γιώργος Καρτσάκης ανακοίνωσε την συμπόρευση του με τον Σταύρο Αρναουτάκη μέσω ενός κειμένου που δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και Φίλοι !! Στα επόμενα βήματα για την Κρήτη θα είμαι παρών.

Συστρατεύομαι με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ώστε αυτά τα βήματα να είναι … σκαλοπάτια προς τη διαρκή Ανάπτυξη “για την Κρήτη μας”.

Ανήκω στη νέα γενιά πολιτών, προέρχομαι από την “καρδιά” της κοινωνίας, μεγάλωσα με τις αξίες και το καθαρό βλέμμα της γνήσιας Κρήτης της υπαίθρου. Γεννήθηκα στη Βιάννο, με καταγωγή από τον Σκινιά Μονοφατσίου και το Τυμπάκι Μεσσαράς και μεγάλωσα στο Ηράκλειο.

Ως νέος εργαζόμενος και σκεπτόμενος πολίτης, βιώνω τις δυσκολίες και τα προβλήματα όπως όλοι μας κι αυτό ήταν εξαρχής το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με το δημόσιο βίο.

Έχω εκπροσωπήσει επί σειρά ετών τους συναδέλφους μου αστυνομικούς, ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Λασιθίου, ασχολήθηκα ως αιρετός με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Αγίου Νικολάου ενώ διετέλεσα ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και πολιτικής σχεδίασης έκτακτων αναγκών .

Συνεχίζω τη δράση μου στα κοινά, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου από όλο το νόμο Ηρακλείου και μαζί να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά και να προκρίνουμε τις λύσεις.

Μαζί μπορούμε … ακόμη περισσότερα!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί