Ηράκλειο: Από άλλο όχημα ο πυροβολισμός κατά του 29χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του – Προσήχθη άνδρας

Κοντά στην λύση του μυστηρίου, που αφορά τις συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού 29χρονου χθες στις Μοίρες Ηρακλείου βρίσκεται η Αστυνομία.

Δείτε: Στο Βενιζέλειο 29χρονος που τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι

Ο νεαρός αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα τροχαίου. Ωστόσο, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος. Αξιοποιώντας κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και τα ξημερώματα προέβησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στην συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος,το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν ήδη προσάγει από τα ξημερώματα και ανακρίνουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου από το οποίο ρίχθηκε ο πυροβολισμός.

Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση αρχικά είχε θεωρηθεί τροχαίο, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο τραυματίας έδειξε βολίδα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κρανίο του, σε σημείο μάλιστα όπου η αφαίρεση της να χαρακτηρίζεται επικίνδυνη.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί