ΝΔ: Άλλαξε και επίσημα την απόφαση και στηρίζει Χαρδαλιά στην Αττική αντί Πατούλη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, με τη ΝΔ, για την Περιφέρεια Αττικής. Έτσι αλλάζει η αρχική απόφαση για τη στήριξη σε Πατούλη.

Δείτε:

Μετά από ένα διήμερο πυρετωδών διαβουλεύσεων στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, αποφασίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Ενικής Άμυνας, να λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται εν πολλοίς για μια προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος “έφαγε” τον Πατούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη, με με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά
Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής – Θέλει να κατέβει ως ανεξάρτητος ο Πατούλης

Μύλος για τη ΝΔ στην Αττική: Το «αντάρτικο» Πατούλη, η άρνηση Παπανικολάου και το χρίσμα στον Χαρδαλιά

Απίστευτη γκάφα από τον Χαρδαλιά: Έβγαλε στη δημοσιότητα απόρρητους χάρτες!

Θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο νυν περιφερειάρχης Αττικής

Νωρίτερα, με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων απάντησε ο Γιώργος Πατούλης στις δημοσιογραφικές πληροφορίες για τη στήριξη της ΝΔ στον Νίκο Χαρδαλιά, τρεις ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Συγκεκριμένα ο Πατούλης πόσταρε στο Facebook, βίντεο από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Συγγρού το βράδυ της Κυριακής (30/7), αναφέροντας «Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια! Η Αττική Αλλάζει!».

Ο Πατούλης έδωσε σαφές μήνυμα ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής καθώς συνοδεύει την ανάρτησή του με hashtag το όνομα της περιφερειακής παράταξη που ηγείται «Νέα Αρχή για την Αττική».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί