Ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση από τον Γ. Σισαμάκη για δημόσιο διάλογο για τον Δήμο Ηρακλείου

Ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Για Όλους», Γ. Σισαμάκης, για δημόσιο διάλογο, σε όσους έχουν επίσης ή πρόκειται να δηλώσουν την υποψψηφιότητά τους για τον Δήμο Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Αξιότιμες κυρίες και Αξιότιμοι κύριοι ,

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Ηρακλείου καλώ όλους τους Υποψηφίους/ες Δημάρχους που έχουμε δηλώσει επισήμως την υποψηφιότητα μας ή πρόκειται να δηλώσουν, σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο. 

Θεωρώ δεδομένο ότι όσοι με την υποψηφιότητα μας έχουμε θέσει εαυτούς στην κρίση των Δημοτών μας γνωρίζουμε ήδη τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας για το «σήμερα» και το «αύριο», ως εκ τούτου οι πολίτες περιμένουν από όλους εμάς να παρουσιάσουμε το σχέδιο μας απαντώντας με συγκεκριμένες προτάσεις-λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί ώστε να μη χαθεί ούτε μια ημέρα προκειμένου και ο τελευταίος δημότης μας να έχει τη δυνατότητα και το χρόνο με νηφαλιότητα να ενημερωθεί διεξοδικά για το τι προτείνει κάθε δημοτική παράταξη σε όλους τους τομείς ενόψει των εκλογών.

Γι΄ αυτό το λόγο θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να ξεκινήσει μια προσπάθεια με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων του Ηρακλείου ώστε να διεξαχθεί ένας οργανωμένος και σε τακτική βάση δημόσιος διάλογος κατά τη διάρκεια των επόμενων  8 έως 10 εβδομάδων, δηλαδή έως και την επίσημη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας.

Καλώ τα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης μας να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια υπηρετώντας και αυτή τη φορά το ρόλο τους. Τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στα ΜΜΕ του Ηρακλείου, μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων τους, θα μπορούσαν-εφόσον δεν έχουν αντίρρηση- να αναλάβουν το συντονισμό και τον προγραμματισμό του ανοικτού δημόσιου διαλόγου σε συνεργασία με τις διοικήσεις των Μέσων Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν σε μια σειρά ανοιχτών δημόσιων συζητήσεων με συγκεκριμένες θεματικές.

Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η παράταξη μας «Ηράκλειο για όλους» είμαστε έτοιμοι για να συνεργαστούμε προς το σκοπό αυτό και να καθορίσουμε από κοινού με τους συνυποψηφίους μου και τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων και των διοικήσεων των Μέσων Ενημέρωσης τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του δημόσιου διαλόγου με αποκλειστικό γνώμονα την πλήρη ενημέρωση των δημοτών μας , οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη Δημοτική αρχή της περιόδου 2024-2029.

Με τιμή

Γιώργος Σισαμάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Ηράκλειο για όλους»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί