Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ηθοποιού από εταιρεία διαχείρισης δανείων καταγγέλλει το ΣΕΗ

Kαλεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι σε κινητοποίηση

Για επίθεση στα λαϊκά στρώματα με πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κάνει λόγο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με αφομή τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας και μοναδικής ηθοποιού στον οποίο προχωρά η εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΗ σε ανάρτηση του στο Facebook, «οι διαχειριστές κόκκινων δανείων έχουν ξεσαλώσει με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί την ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.κατοικία του στο σφυρί.  Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση, απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.

Και καλεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι σε κινητοποίση στα γραφεία της εταιρείας στο σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών:

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗ doValue!
Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει την θηλιά του χρέους στον λαιμό. Συγκεκριμένα, η εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue απειλεί για λογαριασμό των τραπεζιτών να πετάξουν συνάδελφο μας έξω από το σπίτι του για να βγάλουν την πρώτη και μοναδική κατοικία του στο σφυρί.  Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση, απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.
Oι διαχειριστές κόκκινων δανείων έχουν ξεσαλώσει με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί την ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ  ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Απαιτούμε:
-Την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας
-Την διαγραφή μέρος του κεφαλαίου, τόκων και ανατοκισμών
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση στην εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue (Δευτέρα 2 Ιουλίου στο σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας 12:00 μ.μ.).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί