Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά το σκυλάκι – μασκότ της Κύμης

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί στην Κύμη της Εύβοιας, η είδηση του τραυματισμού από σφαίρα του αδέσποτου σκύλου – μασκότ της πόλης.

Σύμφωνα με το evima.gr, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά το άτυχο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο στο έδαφος σε παιδική χαρά κοντά στην κεντρική πλατεία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της Κύμης, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριά τραύματα από πυρά όπλου στο θώρακα και στα πόδια.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, το σκυλάκι υπεβλήθη σε επέμβαση ωστόσο μία από της σφαίρες δεν κατέστη εφικτό να αφαιρεθεί, καθώς εντοπίστηκε σε δύσκολο σημείο, αλλά εκτιμάται πως θα αποβληθεί από τον οργανισμό του.

Ακόμη, η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο τραυματισμένο ζωάκι έγιναν συνολικά 14 ράμματα, ενώ η κατάσταση του είναι καλή και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι άνθρωποι που βρήκαν το τραυματισμένο σκυλί και το μετέφεραν στον κτηνίατρο έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην αστυνομία της πόλης της Εύβοιας και ο φάκελος θα μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί