Κρήτη: Φύτευε 53 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Χανίων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν να καλλιεργούνται στην αυλή 53 δενδρύλλια κάνναβης. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 115 γραμμάρια κάνναβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά

Κατασχέθηκαν 53 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και 115 γραμμάρια κάνναβης 

Συνελήφθη, χθες (19.06.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (19.06.2023) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση .       

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε  έρευνα στην οικία του ημεδαπού όπου  στον εξωτερικό αύλειο χώρο της ,σε δυο (2) ειδικά διαμορφωμένους χώρους,  βρέθηκαν να καλλιεργούνται 53 δενδρύλλια   κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους 1,5 μέτρου τα οποία και εκριζώθηκαν .

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 115 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί